Iskustva

 

Prema iskustvima specijalističkih urološko – seksoloških ordinacija koje su učestvovale u istraživanju i kreiranju proizvoda, BeDynamic kapsule su pokazale veoma zadovoljavajuće dejstvo uz potpuno odsustvo neželjenih efekata. BeDynamic kapsule se mogu uzimati tokom dužeg vremenskog perioda.
Jedna kapsula je dovoljna za celodnevno poboljšanje fizičkih aktivnosti. Maksimum efekta je u periodu od nekoliko sati od uzimanja, ali efekti traju i znatno duže. Preporučljivo je da se jedna BeDynamic kapsula za povećanje energije uzima 30 – 60 minuta pre same aktivnosti. Maksimalna dnevna doza za one kojima je potrebna veća količina energije je maksimalno 2 kapsule. Ovo se ne sme prekoračiti!
BeDynamic kapsule su smeštene u veoma praktično „take – away“ pakovanje tako da su odmah dostupne za korišćenje bez potrebe za prethodnim raspakivanjem, što je u skladu sa potrebama koje su najveći broj muškaraca i žena izrazili kada je ovakva vrsta proizvoda u pitanju.

 

Utisci korisnika:

 

Sanja iz Kraljeva: Moj dečko i ja smo nedavno kupili i probali Be Dynamic pre seksualnog odnosa. Ne mogu da vam opišem to fenomenalno iskustvo! Bilo je to veče za nezaborav.

Marijana iz Beograda: Ovu kapsulu sam prvi put probala na žurci u jednom klubu u Beogradu. Atmosfera i raspoloženje je bilo fantastično, zahvaljujući njoj. Najbitnije mi je bilo da je potpuno bezopasna po zdravlje a u to sam se uverila kada sam pročitala sastav. Inače, po zanimanju sam dipl. Farmaceut.

Milan iz Bele Crkve: Kapsule Be Dynamic su za mene i moju suprugu pravo otkrovenje. Nas dvoje smo u zrelim godinama, tempo života nam je ubitačan i često nismo baš raspoloženi za seks. Sve dok ne popijemo Be Dynamic...

Svetlana iz Niša: Hvala Bogu da je neko napravio i kapsulu za nas žene. Zbog menopauze i hormonskog disbalansa sam u potpunosti bila nezainteresovana za seksualne odnose. Sada je to sasvim drugačije, na veliku radost mog supruga.

Ana iz Novog Sada: Aktivno se bavim fitnesom i po preporuci trenera sam počela da pijem ove kapsule. Pružaju vam snagu i izdržljivost kakvu ne možete ni da zamislite.

Radiša iz Mrčajevaca: Život i rad na selu znaju i te kako da iscrpe čoveka, pa kad treba da se pokaže u krevetu - bruka! Video sam u novinama reklamu za ove kapsule i rešio da kupim svojoj ženi. Mnogo smo zahvalni!

Marija iz Žagubice: Moj dan izgleda ovako: kuća, posao, deca, vannastavne aktivnosti itd. Dakle,opšti haos. A muž očekuje uveče i vreli seks u krevetu. Kako? Samo uz Be Dynamic kapsulu.