„Vodiš li dinamičan život?“ POKAŽI NAM!

 

 

 

Postanite  “NAJDINAMIČNIJI MUŠKARAC u Srbiji", postavite fotku i učestvujte u takmičenju u kome ćete imati šansu da dobijete novčane nagrade:

 

- I mesto  - 30 000 dinara
- II mesto -  20 000 dinara
- III mesto - 10 000 dinara

 

Fotografija treba da bude 'dinamična' i da vas predstavlja na najbolji način, što znači treba da bude: originalna, simpatična, provokativna i pomalo duhovita. Vi odlučujete kako ćete se predstaviti. Pogledajte u Galeriji kako su to drugi uradili. Izbor se vrši na osnovu klikova posetioca koji lajkuju svaku od fotografija. Link ka sajtu posaljite vasim prijateljima da glasaju za vas kako biste postali i ostali “NAJDINAMIČNIJI MUŠKARAC u Srbiji" za 2012. Što budete imali više prijatelja koji budu lajkovali vas, veća je šansa da udjete u finale i na kraju pobedite.


Takmičenje traje do 01.03.2013.godine kada će biti izabrano 10 finalista.
Prvih 10 finalista u dogovoru sa kompanijom imaće priliku da postanu “Dynamic Man” brend ambasadori.

 


Finale će trajati od 1.03.2013. godine do 9.03.2013. godine u ponoć. Pobednik će biti proglašen 10.03.2013. godine u 12h.

Ova promocija nije ni na koji način sponzorisana, odobrena ili administrirana od strane kompanije Facebook. Učešćem u kvizu prihvatate da omogućite pristup vašim informacijama sponzoru, a ne kompaniji Facebook. Vaše informacije će biti korišćene samo u svrhu ovog kviza.

Učešćem u takmičenju prihvataju se sva pravila i uslovi.

This promotion is in no way sponsored, approved or administered by Facebook. By participating in the competition you agree to allow access to your information to sponsor, not Facebook. Your information will be used only for the purpose of this competition.